ads/auto.txt


SNOW House / HOUSECONCEPT.VN

© Goku Agency

SNOW House is a private residence cum with office function – a typical design in urban area of Viet Nam. Although the frontage is only 05 meters wide, the architect cleverly synchronizes the façade with the neighboring house to create the illusion of broadness.

© Goku Agency
First Floor Plan
© Goku Agency

1st Floor, (Front) Working area of company staffs specializing in interior design and construction. (Back) A studio apartment with an area of 40 sqm serving as Model Gallery showcasing sample furniture for customer to visit and feel the quality of products. 2nd Floor, Family area with kitchen, dining room, and two bedrooms. Kitchen design is carefully crafted for fresh breezes to flow through because it is a regular gathering place of the family members. 3rd Floor, Altar room, laundry corner and small garden to grow vegetables and fruits tree, harvesting green ingredients for daily meals. The customers want the rooftop garden to be the place for both children to have fun and adults to hold outdoor BBQ parties with friends on weekends.

© Goku Agency

The arch-shaped void in the middle of the house is the solution for connecting the spaces of the different floors together. The light well supports air convection, bringing natural sunshine and wind deep to the house. The Koi pond with mini landscaping directly located under the light well helps to cool down temperature and supply humidity in this tropical city.

© Goku Agency

Although it is a multi-purpose project, the customers want to have a clear demarcation between private residence and working space. Therefore, the staircase is arranged right next to the door separating walking routes of family members and company staff. The front yard is planted a big tree and well taken care off to create a cool shading for the façade with the neighboring house to create the illusion of broadness of the house. The loggia is decorated with “natural curtain” formed by green climbing vines as to prevent Eastern sun-rays from entering too deep into the bedroom. The minimalism style is request by customers in the interior design of the bedrooms.

LESEN SIE AUCH:  Minimal Homes and a Central Collective Space: Tiny House Communities Around the World
© Goku Agency
Section
© Goku Agency

This style explicit not only simplicity but also sophistication and modernity. There is not a need to overstuff the space with furniture and decorating objects but those requirements for usability and aesthetic element are still fully met. It creates a harmonious place which is extremely open and spacious. The bathroom sliding door is cleverly concealed on the side of a bookshelf and the architect takes advantage of the space under the stairs to build a wardrobe. Interior of 01-bedroom apartment with area of 40 sqm is neatly designed and fully equipped. Bathrooms are planned for good natural ventilation and amble lighting.

© Goku Agency

A relaxing sofa corner next to the Koi pond allows the eyes to appreciate the streak of sunlight extending from the terrace to the laterite wall. Decorative shelf displays material samples of interior & architecture design company Full equipped modern kitchen is the most favorite place of the mistress of the house as this is where she can show her cooking talent. A small resting corner brings a sense of peace to the house. The dancing sunlight throughout a day is combined with a protective frame system or iron railing to create shadows of different shapes on the surface of walls and floors. Rooftop BBQ area on weekends. To have a home is to have place to return. To have a family is to have people to love And at SNOW House, the young couple has both a home and a family. That is happiness.

© Goku Agency

.(tagsToTranslate)Projects(t)Built Projects(t)Selected Projects(t)Residential Architecture(t)Houses(t)Interior Design(t)Residential Interiors(t)On Facebook(t)Phường 15(t)Vietnam

Related posts of "SNOW House / HOUSECONCEPT.VN"

My Modsy Story: How We Found the Time for Design

This busy couple struggled to balance career, family, and designing a new home. Fortunately, they found help in the nick of time.   Homeowners: Nate and Helen, Software Engineer and Director of Product Strategy Location: Moraga, CA Rooms: Living Room and Home Office Their Style: Reclaimed Visionary The Backstory Shortly after our son welches born...

LESEN SIE AUCH:  Unique Family Hive Home In India

Dine In Style: Holen Sie sich den Look dieser 10 atemberaubenden zeitgenössischen Speisesäle

Es ist leichtgewichtig, Esszimmer wie zusammenführen sehr traditionellen räumlich denken – doch Sie können sie wirklich zu Gunsten von jeden Innenarchitekturstil errechnen. Wenn Sie nachher Dekorationsideen zu Gunsten von Ihr Esszimmerdesign suchen, sollten Sie zusammenführen modernen Stil in Betracht ziehen, jener Ihnen zusammenführen aktualisierten und zugänglichen, doch während leichtgewichtig formalen Look verleiht. Welches ist zeitgenössisches...

Chenot Palace Weggis Health Wellness Hotel / Davide Macullo Architects

@media (max-width: 767px) { :root { --mobile-product-width: calc((100vw - 92px) / 2); } .loading-products-container { grid-template-columns: repeat(auto-fill, var(--mobile-product-width)) !important; } .product-placeholder__image { height: var(--mobile-product-width) !important; width: var(--mobile-product-width) !important; } } The true beauty oben angeführtbuilt place is verhältnisgleich to the positive influence it has on people. When we wonder why we feel so good non...place,...

Back to Homeschool: 13 Ways to Design a Kid’s Workspace

Back to school days are almost upon us! Believe it or not, it’s that time of year again—and since so many people are homeschooling kids in this new day of sheltering in place, we thought it would help to offer a few ideas on interior design for a workspace for little ones! There are plenty...

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap